Femeie de 50 de ani, amenințată și agresată de soțul său, a cerut sprijinul jandarmilor din Tulcea

FOTO IJJ Tulcea

O femeie în vârstă de 50 de ani a apelat la ajutorul jandarmilor tulceni după ce a fost supusă actelor de violență din partea soțului său. Incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 21.00, când femeia s-a refugiat în baie pentru a se proteja după ce bărbatul a început să distrugă mobila prin casă.

Potrivit IJJ Tulcea, jandarmii au fost alertați prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 și s-au deplasat rapid la adresa indicată. La fața locului, au fost întâmpinați de femeia în cauză, care a relatat conflictul cu soțul său. După puțin timp, bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a apărut și el, amenințând-o pe femeie și luând un scaun metalic în mână, cu intenția de a o lovi. Acesta a continuat să-i aducă injurii și amenințări cu acte de violență.

Jandarmii au intervenit prompt, reușind să imobilizeze bărbatul și să-l conducă la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea. Femeia a declarat că, la sosirea sa de la serviciu, și-a găsit soțul sub influența alcoolului, moment în care s-au declanșat schimburi de replici, iar comportamentul acestuia a devenit agresiv.

În urma incidentului, jandarmii i-au întocmit bărbatului actele de sesizare pentru organele de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. De asemenea, autoritățile au emis un ordin de protecție provizoriu în favoarea femeii, pentru a-i asigura siguranța.

Pe lângă măsurile luate, femeii i-a fost adus la cunoștință termenul de introducere a plângerii prealabile, care trebuie depusă în termen de trei luni de la momentul în care a aflat despre săvârșirea faptei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*