Femeie de 32 de ani, întinsă pe carosabil în localitatea Nicolae Bălcescu, călcată de o mașină

O femeie de 32 de ani și-a pierdut viața în localitatea Nicolae Bălcescu după ce se afla întinsă pe carosabil și a fost călcaFemeie de 32 de ani, întinsă pe carosabil în localitatea Nicolae Bălcescu, călcată de o mașinătă de o mașină.

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 20.09.2023, în jurul orei 23:00, s-a sesizat prin S.N.U.A.U. “112” producerea unui accident rutier în localitatea Nicolae Bălcescu, județul Tulcea.

“Din primele date se pare că un autoturism a trecut peste o persoană de sex feminin in vârstă de 32 de ani care se afla întinsă pe carosabil.

În urma impactului persoana care se afla întinsă pe carosabil a decedat” – IPJ Tulcea.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cauzelor care au condus la producerea evenimentului rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*