Femeie de 24 de ani, depistată la volan, cu o alcoolemie de 0.71mg/l alcool pur  în aerul expirat și fără permis de conducere

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat în trafic ieri, 2 decembrie, ora 23.30, o femeie, de 24 de ani , în timp ce conducea un autoturism pe aleea Ciuperca din municipiul Tulcea.

Întrucât aceasta prezenta halenă alcoolică a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată , în urma verificărilor de către polițiști în bazele de date a reieșit faptul că aceasta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză s-a  întocmit dosar  penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și  conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*