Femeia din Tulcea care a suferit arsuri grave, transportată la un spital din Belgia

Femeia cu arrsuri grave din Tulcea, dusă la un spital din Belgia

Femeia din Tulcea, care a suferit arsuri pe 40 la sută din suprafața corpului, a fost transportată marți după amiază de la Spitalul Județean Constanța la o unitate medicală din Belgia.

O aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni de evacuare medicală, a efectuat marți, 16 aprilie, în jurul orei 15.00, o misiune umanitară de urgenţă pe ruta București – Bruxelles, Belgia, pentru transferul unei paciente din județul Tulcea, rănită în urma unui accident care a avut loc în comuna Sfântu Gheorghe.

Pacienta, având arsuri de gradele I, II, III și IV pe circa 40 la sută din suprafața corpului, va fi asistată pe timpul zborului de către o echipă medicală SMURD și de o echipă medicală militară și va fi transportată la un spital din Bruxelles, Belgia.

Misiunea a fost efectuată la solicitarea Spitalului Județean de Urgență Constanța, prin Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*