Extinderea serviciului de iluminat public din Luncavița mai are de așteptat. Procedura pentru atribuirea contractului a fost anulată

Intrare localitatea Luncavița. FOTO Cătălin SCHIPOR

Lucrarea de peste 280.000 euro prin care se moderniza iluminatul public în localitățile Luncavița și Rachelu nu a fost fost atribuită. Acum, autoritățile vor organiza o nouă licitație.

Niciuna dintre ofertele depuse nu a îndeplinit condițiile și criteriile solicitate pentru atribuirea contractului de execuție a lucrării „Modernizarea sistemului de iluminat public stradal în comuna Luncavița, județul Tulcea”, iar procedura a fost anulată, a anunțat primarul din Luncavița, Ilie Ștefan

În perioada imediat următoare licitația va fi reluată. Proiectul prevede;:

  • valoare totală de 1.330.017,25 Lei (aproximativ 285.000 Euro);
  • montareaa 1000 de corpuri cu Led 20W în Luncavita și Rachelu;
  • extinderea iluminatului în zonele unde nu există, prin montarea a 45 de stâlpi din beton;
  • Comuna Luncavița va cofinanța din valoarea totală cu suma de 46.810,25 Lei.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*