Explozie într-un apartament din municipiul Tulcea. Nu au existat persoane rănite, iar deflagrația nu a fost urmată de un incendiu

Explozie la un apartament din Tulcea. FOTO ISU Tulcea

O explozie s-a produs, astăzi, într-un apartament din municipiul Tulcea, iar pompierii au anunțat că nu au existat persoane rănite, iar deflagrația nu a fost urmată de un incendiu.

“În urmă cu scurt timp pompierii tulceni au fost alertați prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că pe Strada Podgoriilor din municipiul Tulcea,  s-a produs o explozie la un apartament dintr-un bloc de locuințe.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție (o autospecială de stingere, cu autospecială de intervenție și salvare la înălțime și autospecială pentru descarcerare), pentru gestionarea situației de urgență” – ISU Tulcea.

Explozia s-a produs la un apartament de la etajul patru al blocului, iar aceasta nu a fost urmată de incendiu.

Nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*