Explozie într-o locuință din municipiul Tulcea, produsă de la o acumulare de gaze

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină luni, 21 martie, în jurul orei 17.30,după ce o explozie a avut loc într-o locuință de pe strada Unirii din municipiul Tulcea.

La fața locului a fost direcționată o autospecială de stingere și una pentru descarcerare cu echipaj complet.

Explozia nu a fost urmată de incendiu însă, în urma acesteia, proprietara locuinței a fost rănită la cap, dar a refuzat transportul la spital. De asemenea au fost și pagube materiale însă doar la interiorul apartamentului.

Cauza probabilă producerii deflagrației este acumularea de gaze.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*