Explozie butelie urmată de incendiu, într-o gospodărie din Carcaliu. Nu s-au înregistrat victime

Explozie butelie urmată de incendiu, la Carcaliu. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Secției de Pompieri Măcin au fost solicitați să intervină sâmbătă, 26 martie, în localitatea Carcaliu, pentru stingerea unui incendiu produs în urma unei explozii de butelie.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, cu 10 subofițeri.

„Din fericire nu sunt victime, iar în aceste momente colegii acționează pentru localizarea și stingerea incendiului”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Explozie butelie urmată de incendiu, la Carcaliu. FOTO ISU Tulcea

Intervenția de la Carcaliu s-a încheiat după aproximativ două ore și jumătate de la primirea apelului la 112. În urma incendiului au fost afectate patru încăperi ale locuinței și aproximativ 180 de metri pătrați din acoperiș.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*