Explorer MTB Challenge – aventură pe două roți prin Munții Măcinului. Primarul din Luncavița, la muncă pe bicicletă pentru a promova evenimentul

Primarul Ștefan Ilie de la Luncavița și bicicleta sa. FOTO Facebook
Primarul Ștefan Ilie de la Luncavița și bicicleta sa. FOTO Facebook

Concursul pentru bicicliștii off-road de la Luncavița, Tulcea, a ajuns în acest an la cea de-a 5-a ediție. Explorer MTB Challenge are loc pe 26 și 27 august pe un traseu care străbate pădurile Parcului Național Munții Măcinului.

Participanții au ocaia să vadă cel mai înalt vârf – Țuțuiatu (467 m), vor pedala pe drumuri forestiere și poteci. După concurs, urmează invitația la fasole cu afumătură, țuică dobrogeană și un foc de tabără, iar atmosfera va fi întreținută de un festival de muzică folk.

Primarul comunei gazdă, Lunacavița, a promovat și el evenimentul așa cum știa mai bine: a mers la muncă pe bicicletă.

“Spre rușinea mea, anul acesta este prima dată când vin cu bicicleta la serviciu. Nu am avut timp, dar asta nu e o scuză. Aș fi găsit. Dar în dimineața asta, gândindu-mă cum Doamne iartă-mă promovez eu activitățile sportive, ca să nu mai zic că pe 26 august organizez a V-a ediție de Explorer MTB Challenge, când biata mea bicicletă stă prăfuită, iar eu sunt din zi în zi mai rotunjor, m-am hotărât și-am plecat!”, a scris Ștefan Ilie pe contul său de Facebook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*