Exercițiu de intervenție al jandarmilor la Tribunalul Tulcea

Exercițiu de intervenție al jandarmilor la Tribunalul Tulcea. FOTO IJJ Tulcea

La sediul Tribunalului Tulcea s-a desfășurat duminică, 26 iunie, un exercițiu de intervenție organizat de Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea, în colaborare cu Inspectoratul Județean de Poliție Tulcea, ISU Delta Tulcea, Direcția Regională de Informații Dobrogea și Penitenciarul Tulcea.

Tema exercițiului a fost modul de acțiune al forțelor de intervenție în situația luării de ostatici și descoperirea unui pachet suspect.

Scopul a fost antrenarea personalului tuturor structurilor participante, pentru dezvoltarea aptitudinilor necesare în vederea gestionării eficiente a unei  situații reale,  a cooperării forțelor participante, modului de executare a intervenției și a timpului de reacție.

Datorită vitezei de reacție, intervenției și comunicării dintre structurile participante, activitățile din cadrul exercițiului au fost executate în cel mai eficient mod posibil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*