EXCLUSIV VIDEO Un parastas care avea loc pe strada Timișoarei din Tulcea a fost oprit cu mascații

Acțiune a forțelor de ordine pe strada Timișoarei din Tulcea. FOTO Captură video
Acțiune a forțelor de ordine pe strada Timișoarei din Tulcea. FOTO Captură video

A fost nevoie de intervenția mascaților, a polițiștilor de la Serviciul Rutier Tulcea și a Jandarmilor tulceni pentru ca mai multe persoane să fie înlăturate de pe strada Timișoarei din Tulcea. Persoanele participau la un parastas și au considerat că strada îi poate găzdui pe toți.

Nu de aceeași părere au fost și polițiștii de la Serviciul Rutier Tulcea. Și pentru că nu reușeau să-i convingă să plece de pe stradă, oamenii legii au chemat în ajutor jandarmii și mascații. După mai multe minute de “negocieri” indivizii s-au retras de pe carosabil. “Petrecerea” a continuat însă după plecarea forțelor de ordine.

“Polițiștii au fost sesizați cu privire la această situație. La fața locului s-au deplasat colegii de la poliția rutieră, ordine publică, acțiuni speciale. În acest moment se poate circula pe strada Timișoarei. Situația este monitorizată în continuare”, au declarat reprezentanții IPJ Tulcea. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*