EXCLUSIV VIDEO Un cuplu din Tulcea a fost reclamat pentru că ar fi întreținut relații sexuale în mașină, ziua, pe o stradă din municipiu

Mașina în care se aflau cele două persoane. FOTO Amator

Un tulcean este supărat pentru că, așa cum susține el, un cuplu a întreținut relații sexuale chiar pe stradă, într-o mașină, ziua în amiaza mare, sub geamul său. Drept urmare, i-a filmat, iar imaginile au ajuns la poliție. 

Imaginile sunt surprinse în municipiul Tulcea de către un localnic în data de 10 ianuarie, în jurul prânzului, pe strada Podgoriilor.

„După ce i-am zis că „e frumos ce face?“ A zis, că ce a făcut? Și i-am spus exact ce a făcut: a întreținut raporturi sexuale în spațiu public! A închis ușa și a plecat“ spune cititorul TLnews.ro

Imaginile au ajuns și la polițiștii tulceni

„Se fac verificări pentru stabilirea situației de fapt și drept, identificarea persoanelor implicate și luarea măsurilor legale –  sancțiune contravențională conform Legii 61, sau dosar penal dacă sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii“, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*