EXCLUSIV Spargere la un magazin din municipiul Tulcea. Hoții au luat seiful cu toate încasările de peste weekend

Mașini de poliție. FOTO Cătălin Schipor

Jaful se pare că a fost bine pregătit, iar autorii nu sunt niște amatori. Polițiștii tulceni sunt în alertă și încearcă să dea de urma făptașilor.

Din primele informații se pare că este vorba de magazinul Fraher din cartierul E3. De aici, hoții au sustras seiful cu încasările de vineri, sâmbătă și duminică, dar și unitatea de stocare a imaginilor de la camerele de supraveghere, ceea ce denotă faptul că autorii știau unde se află unitatea centrală a sistemului de supraveghere.

Știre în curs de actualizare

„Urmează să se stabilească concret despre ce sumă este vorba. Se fac cercetări și s-a deschis un dosar penal pentru a se stabili exact modul în care s-a acționat“, au declarat reprezentanții IPJ Tulcea.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*