EXCLUSIV FOTO VIDEO Simulare de dezastru la Măcin. Cadrele Ministerului de Interne au desfășurat un exercițiu de evacuare în urma unui cutremur de amploare

Numeroase echipaje ale mai multor structuri au fost angrenate într-un exercițiu al ISU Delta Tulcea. FOTO ISU Delta Tulcea

În urma unui cutremur mare, o clădire din Măcin a fost puternic afectată, mai multe persoane fiind blocate în interior, iar alte două într-o mașină pe care au căzut resturi de beton. Pe scurt, acesta a fost exercițiul desfășurat de către ISU Delta Tulcea în cursul zilei de 20 martie în Măcin.

Mai multe echipaje ale ISU Delta Tulcea, poliție, jandarmi, ambulanță și un elicopter al MAI au fost implicate în exercițiul potrivit căruia, în urma unui cutremur de magnitudine mare s-a declarat stare de urgență.

Pompierii au intervenit într-o clădire pentru a acorda primul ajutor și a salva mai multe persoane care au rămas captive. S-a intervenit cu stâlpi de susținere a planșeurilor afectate, s-a îndepărtat moluzul ce bloca căile de acces, iar două persoane prinse într-o mașină sub dărâmături au fost descarcerate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*