EXCLUSIV Alertă: o adolescentă din Greci s-a rătăcit pe vârful Țuțuiatu. Pompierii, jandarmii și polițiștii sunt în alertă

Comuna Greci, județul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Trei minore din localitatea Greci care au plecat pe vârful Țuțuiatu în căutare de ghiocei s-au rătăcit și au rămas pe munte după căderea întunericului. Echipe ale MAI au pornit în căutarea acestora.

Echipaje ale ISU Delta, jandarmi și polițiști au fost mobilizate pentru a le căuta pe cele trei adolescente care au sunat speriate la 112, fără a putea preciza exact locația în care se află.

Știre în curs de actualizare

UPDATE h 19.15

Potrivit reprezentanților ISU Delta, este vorba doar de singură fată, care a fost găsită în cele din urmă de echipele de căutarea în apropiere de Nifon. Aceasta nu prezintă probleme medicale la prima vedere, dar urmează a fi evaluată de echipajul SMURD.

UPDATE: h 20.30

„În jurul orei 16:30, o fată în vârstă de 17 ani anunța la Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112 faptul că s-a rătăcit în Parcul Național Munții Măcinului în zona Vf. Țuțuiatu.

Patrula de intervenție din cadrul Detașamentului 3 Jandarmi Măcin, pompieri, polițiști și pădurari au pornit imediat în căutarea persoanei. După aproape 2 ore de căutări, patrula de intervenție împreună cu un pădurar de la Ocolul Silvic Luncavița au găsit fata pe drumul forestier din apropierea localității Nifon și au predat-o echipajului SMURD.

Persoana a fost evaluată de către echipajul SMURD , aflându-se în afara oricărui pericol, urmând să ajungă acasă cu sprijinul jandarmilor“, au precizat reprezentanții IJJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*