Excavator distrus de flăcări localitatea tulceană Mihail Kogălniceanu

Excavator distrus de flăcări localitatea tulceană Mihail Kogălniceanu. FOTO: ISU Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină luni, 13 februarie, pentru stinge un incendiu produs la un utilaj agricol, în apropierea unei ferme de pe raza localități Mihail Kogălniceanu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Tulcea, au fost mobilizate un echipaj format din cinci subofițeri, cu o autospecială de stingere, și un echipaj SMURD.

„La sosirea echipajelor, focul se manifesta cu flacără deschisă la întregul utilaj. În mai puțin de 15 minute, incendiul a fost lichidat însă utilajul a ars în proporție de 90 la sută”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Cauza probabilă a fost identificată ca fiind scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*