Eugen Terente, candidatul Alianței Dreapta Unită la președinția CJ Tulcea, afirmă că județul are o problemă gravă pe zona serviciilor sociale destinate persoanelor aflate în risc de excluziune socială

Terente Eugen - deputat USR Tulcea

Eugen Terente, candidatul Alianței Dreapta Unită la președinția CJ Tulcea, consideră că județul are o problemă gravă pe zona serviciilor sociale destinate persoanelor aflate în risc de excluziune socială.
Eugen Terente a declarat că își asumă proiecte care ar fi trebuit implementate de 34 de ani în județul Tulcea.

„Personal prin această candidatură știu că îmi asum proiecte ce trebuiau implementate de 34 ani în județul nostru, dar totodată știu că timpul numai are răbdare și îmi doresc să fiu parte din modernizarea județului Tulcea.
Și prin modernizare mă refer la mai mult decât infrastructură de transport, mediu mai curat, servicii publice decente.
Modernizarea înseamnă și promovarea unor mentalități de acceptare și incluziune socială a celor  pierduți în decalajul economic și cultural care este atât de evident în județul nostru.
Modernizare înseamnă șansa oferită copiilor noștri de a rămâne aici și de a alege să trăiască cu încredere. Asta e ceea ce merită!
Modernizare înseamnă mulțumirea și bucuria părinților noștri că sunt respectați și își pot trăi bătrânețea cu demnitate”, a spus Eugen Terente.

Candidatul ADU la președinția Consiliului Județean Tulcea mai spune că va atrage fonduri europene pentru înființarea unor centre de îngrijire.

„Modernizare înseamnă și servicii sociale integrate- datorită situației economice precare pe care o traversează România, datorită politicilor evazive și lipsite de programe sustenabile ale guvernării PSD-PNL, nici județul Tulcea nu este ocolit de problemele sociale care i-au lovit pe seniorii noștri(rămași singuri, după ce familia a emigrat, cu pensii de mizerie, bolnavi, fără o îngrijire adecvată afecțiunilor și vârstei înaintate).
Prin DGASPC Tulcea vom implementa un proces de atragere a fondurilor necesare pentru înființarea unor centre de îngrijire dacă nu se identifică nici o soluție de către UAT-urile locale privind asistența la domiciliu(această măsură fiind de preferat celei de instituționalizare).
O altă problemă socială foarte gravă am identificat-o în ceea ce privește persoanele cu dizabilități din județ.Voi pune accent pe protecția acestor persoane”, a mai spus candidatul ADU la președinția CJ Tulcea.

Eugen Terente a anunțat și coordonarea unui amplu proces de realizare a unei rețele de centre zonale de recuperare pentru persoanele cu dizabilități.

„Din funcția de Președinte al Consiliului Județean Tulcea voi coordona un amplu proces de creare a unei rețele de centre zonale de incluziune, recuperare, abilitare și reabilitare a persoanelor cu dizabilități(adulți și minori) prin parteneriate cu UAT-urile locale.
În acest moment, în privința copiilor cu dizabilități din județ, aceștia nu beneficiază de vreo măsură de sprijin pentru integrare, recuperare, abilitare și reabilitare în zonele de reședință, singura oportunitate fiind transportul către municipiul Tulcea la cabinetele și centrele specializate private, oportunitate de care în marea lor majoritate nu beneficiază datorită nivelului de trai scăzut al aparținătorilor.
Noi, ADU Tulcea, suntem hotărâți să reînnoim cu adevărat județul Tulcea, să îl administrăm în slujba cetățeanului.” – Eugen Terente.

– Comandat de Partidul Uniunea Salvati România, filiala Tulcea

– Executat de SC CityMedia Consulting SRL – portal: www.tlnews.ro

– CUI mandatar financiar coordonator: 21240009

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*