Eugen Terente, candidatul Alianței Dreapta Unită la Consiliul Județean Tulcea: “Un mediu sănătos este indispensabil pentru o economie durabilă și o societate echitabilă”

Deputatul USR Tulcea, Eugen Terente. FOTO Adrian Boioglu

Eugen Terente, președintele USR Tulcea și candidat la șefia Consiliului Județean Tulcea din partea Alianței Dreapta Unită Tulcea a transmis un comunicat pentru tulceni. Îl redăm integral.

”Județul Tulcea suferă inadmisibil pe partea de mediu, locuitorii săi fiind puși în situația de a trăi sub spectrul deșertificării, pe o parte datorită lipsei irigațiilor pentru culturile agricole, pe de altă parte datorită lipsei politicilor de mediu care să crească calitatea vieții.

Trebuie să avem un aer mai curat pentru că numai așa ne vom îmbunătății și sănătatea, și calitatea vieții.

Propun următoarele obiective în principal pentru asigurarea unui climat de mediu sănătos în județul Tulcea:

– trebuie să ne preocupăm ca firmele din județ să acceseze fonduri europene pentru a deveni mai puțin poluante;
– oprirea tăierilor ilegale de lemn din pădurile județului și de a crește suprafețele de pășune și cele împădurite;
– pe partea de colectare deșeuri- extinderea actualului sistem de colectare deșeuri din localitățile Deltei și de la terasă, concomitent cu crearea unor noi facilități de sortare și prelucrare deșeuri, pe modelul celei construite pe fonduri europene pe teritoriul administrativ al comunei Mihai Bravu.

Chiar dacă sarcina pare intimidantă, avem posibilitatea să reversăm tendințele negative, să ne adaptăm pentru a minimiza daunele, să refacem ecosistemele esențiale și să protejăm cu mai multă hotărâre ceea ce încă avem.

Candidez la Președinția Consiliului Județean Tulcea pentru a avea un județ modern, mai bogat, mai sănătos și mai curat.”

Pentru a ne asigura durabilitatea pe termen lung, este necesar să percepem mediul, clima, economia și societatea ca un tot unitar, inseparabil.

– Comandat de Partidul Uniunea Salvati România, filiala Tulcea.

– Executat de SC CityMedia Consulting SRL – portal: www.tlnews.ro.

– CUI mandatar financiar coordonator: 21240009

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*