Energoterm Tulcea oprește apa caldă între 21 – 24 august

Apa caldă, o amintire. FOTO Arhivă
Apa caldă, o amintire. FOTO Arhivă

În perioada 21 – 24 august ENERGOTERM S.A. va efectua lucrări de înlocuire a conductelor de termoficare DN 300 în zona complexului comercial BIG – clădirea Telekom.

Începând de miercuri, 21 august, ora 7:00, până sâmbătă, 24 august ora 18:00 va fi restricționat traficul în intersecția formata din străzile Slt. C. Gavrilov – Războieni – I.L.Caragiale.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și va asiguram că facem tot posibilul pentru finalizarea cat mai rapidă a lucrarilor“, au transmis reprezentanții ENERGOTERM S.A.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*