Energoterm începe furnizarea etapizată a căldurii în municipiul Tulcea

Căldura din apartamente. FOTO Cătălin SCHIPOR

Tulcenii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Tulcea vor avea căldură în calorifere începând cu data de 28 octombrie. 

Reprezentanții Energoterm au precizat că din data de 28 octombrie, ora 17.00 se va furniza, etapizat, energie termică către abonații sistemului de termoficare.

„În cazul în care se constată neetașeități – scurgeri de apă la instalația interioară, asociațiile de proprietari/locatari și agenții economici se pot adresa operatorului zonal sau la dispeceratul societății“, au transmis reprezentanții Energoterm SA

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*