Energoterm a anunțat că sistează furnizarea de căldură în municipiul Tulcea, pentru a face economie la gaze

Căldura din apartamente. FOTO Cătălin SCHIPOR

Încălzirea vremii după valul de frig de la sfârșitul lunii octombrie îi ajută pe cei de la Energoterm să facă economie la gazele pe care și așa le va plăti cu greu.

Pentru că prognoza meteo pentru perioada următoare este de minim 14 grade Celsius pe timpul nopții, Energoterm a luat decizia de a sista furnizarea agentului termic în sistem centralizat. Acesta va mai fi furnizat în noaptea de 4 spre 5 noiembrie, urmând că de la această dată să asigure doar apă caldă pentru zonele deservite.

Această măsură a fost necesară deoarece nominalizările pentru necesarul de gaz se fac în avans, iar în cazul în care nu ne încadrăm în nominalizările făcute, plătim dezechilibrele produse sistemului de transport gaze”, au transmis reprezentanții Energoterm.

Aceștia au mai precizat că reluarea furnizării agentului termic se va face în funcție de evoluția vremii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*