Elevii, în vizită la Jandarmeria Tulcea

Elevii, în vizită la Jandarmeria Tulcea. FOTO Jandarmeria Tulcea

Astăzi,  jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost vizitați de elevii de la Școala Gimnazială Nr.12 și Liceul Tehnologic Anghel Saligny din municipiul Tulcea.

Jandarmii s-au bucurat de prezenţa copiilor în cadrul programului  ,,Școala Altfel” și au răspuns la toate întrebările acestora, reușind astfel să le ofere  posibilitatea de a afla cât mai multe despre misiunile și specificul meseriei de jandarm.

Pe parcursul vizitei, copiii au aflat mai multe despre dotarea specifică a jandarmilor folosită în domeniul ordinii publice și au făcut cunoștință cu câinii de serviciu, care și-au demonstrat abilitățile, dar și rolul important pe care camarazii necuvântători îl au în misiunile executate.

De asemenea, copiii au avut oportunitatea de a afla cât mai multe informații legate de personalitatea și activitatea pe care o desfășoară fiecare câine de serviciu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*