Elevii din Tulcea, din localități cu drumuri deschise și cu energie electrică, revin în clase

Sediul Inspectoratului Școlar Județean Tulcea. FOTO Google Maps

Elevii din Tulcea revin în clase începând de mâine. Este vorba de cei din localități cu drumuri deschise și cu energie electrică.

“În urma ședinței extraordinare a CJSU, care a avut loc astăzi, 27.11.2023, ora 13:00, prefectul județului Tulcea, Alexandru Dan Munteanu a dispus: emiterea hotărârii nr. 25/27.11.2023 privind reluarea cursurilor la unitățile de învățământ din municipiul și județul Tulcea, prin care se dispune, începând cu data de 28.11.2023  reluarea cursurilor cu prezență fizică în acele unități de învățământ, din localitățile județului Tulcea unde drumurile sunt deschise circulației rutiere iar rețeaua de alimentarea cu energie electrică a fost restabilită” – CJSU.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*