Elevii care s-au calificat concursului „Prefect pentru o zi“ au fost premiați

Cei mai buni elevi au fost premiați. FOTO Prefectura Tulcea

Concursul “Prefect pentru o zi”, organizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Tulcea şi a unei soceități comerciale în calitate de sponsor care a oferit premii în bani câştigătorilor, a ajuns la final în data de 14 iunie când, în cadrul unei mese rotunde interactive, ce a avut loc la sala de videoconferinţe, şi-a desemnt câştigătorii.

După analiza fiecărui eseu din cele zece înscrise în concurs, juriul a decis:

  • Locul I şi prefect pentru o zi se acordă elevei Teodora Lovin de la Colegiul Dobrogean Spiru Haret,
  • Locul II şi subprefect pentru o zi se acordă elevei Mihaela Bozagiu de la Colegiul Economic Delta Dunării
  • Locul trei a fost ocupat de Alexandra Codriş de la Palatul Copiilor,
  • George Constantin Drugă de la Colegiul Tehnic Henri Coandă a primit menţiune.

Felicitări tuturor elevilor implicaţi în acest proiect şi care vor face practică, pe perioada vacanţei în cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*