Elevi de la Liceul “Grigore Moisil”, în vizită la Prefectura Tulcea

Elevi de la Liceul “Grigore Moisil”, în vizită la Prefectura Tulcea. FOTO Prefectura Tulcea

Astăzi prefectul Alexandru Dan Munteanu a primit vizita unor elevi din clasele a VI-a și a XII-a, de la Liceul “Grigore Moisil” din Tulcea, în cadrul programului unităților de învățământ „Școala altfel”.

Prefectul le-a vorbit copiilor despre activitatea instituției, rolul pe care îl are Instituția Prefectului la nivel județean, despre colaborarea cu celelalte instituții și a răspuns întrebărilor adresate de micii vizitatori.

Prefectul le-a mai vorbit despre cărți, despre educație dar și despre principiile și valorilor necesare pregătirii unei persoane pentru viață.

Activitatea s-a încheiat cu promisiunea că vor fi bine primiți ori de câte ori își vor dori să viziteze Instituția Prefectului Județului Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*