Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României începe într-o lună

Târgul de Turism al României. FOTO ROMEXPO

Îți dorești o călătorie în locuri inedite alături de cei mai buni prieteni? Visezi la o vacanță romantică pe plaje îndepărtate și exotice? Vrei să te relaxezi împreună cu cei dragi pe litoral într-un sejur all-inclusive? Ești gata să îți forțezi limitele în călătorii de aventură sau îți dorești pur și simplu o vacanță la SPA? Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României care se va desfășura între 20 și 23 februarie în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO este răspunsul.

Cei peste 120 de expozanți înscriși deja ți-au pregătit cele mai bune oferte pentru ca vacanțele tale din 2020 să fie cu adevărat de neuitat.

Printre expozanții tradiționali ai manifestării se numără agenții de turism, tour-operatori, zonele turistice din România reprezentate de: administrații publice locale, asociații de turism, oficii de turism, consilii județene si primării.

Târgul de Turism al României este, ca de fiecare dată, mai mult decât o manifestare expozițională. Este o sărbătoare a călătorilor pasionați, dar și a tuturor celor care promovează constant turismul autohton și internațional, a tour-operatorilor și agențiilor care se întrec în a prezenta oferte pe placul cât mai multor vizitatori.

Târgul de Turism al României este una dintre manifestările de referință ale ROMEXPO, fapt demonstrat și de numărul foarte mare de vizitatori la ediția de primăvară 2019! 21.500 de vizitatori au profitat de promoțiile pentru vacanțe prezentate de companiile expozante la Târgul de Turism al României I 2019!

Târgul de Turism al României este organizat de ROMEXPO, bianual, primăvara şi toamna, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) şi în parteneriat cu: Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).

Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României are loc împreună cu ROMHOTEL – Expoziție internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante,

Program de vizitare:
20 – 22 februarie (joi – sâmbătă): între orele 10.00 – 18.00
23 februarie (duminică): între orele 10.00 – 16.00
Mai multe informații despre eveniment se găsesc pe: www.targuldeturism.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*