Echipajele de ordine publică ale Inspectoratului de Jandarmi Tulcea au intervenit la două scandaluri

Jandarmii din cadrul IJJ Tulcea. FOTO Cătălin SCHIPOR

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au fost sesizaţi în cursul zilei de 25 februarie cu privire la săvârșirea unor fapte precum lovirea sau alte violenţe.

În jurul orei 12.50, echipa de intervenţie a IJJ Tulcea a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un bărbat este agresat fizic de către fiul său. Ajunsă la faţa locului, echipa de intervenţie a aplanat conflictul, iar în urma verificările efectuate şi a declaraţiei verbale a persoanei care a apelat numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112, a stabilit faptul că pe fondul unor discuţii în contradictoriu şi a consumului de alcool, acesta a fost agresat fizic de către fiul său, fiind lovit cu pumnii şi picioarele atât în zona abdomenului cât şi a feţei.

Oamenii legii au constatat faptul că cel care şi-a agresat tatăl este cunoscut pentru încălcarea în mod repetat a normelor de convieţuire socială.

Spre seară, în jurul orei 18.50, echipa de intervenţie a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe strada Isaccei din municipiu a izbucnit un conflict între două persoane. Echipa de intervenţie s-a deplasat la faţa locului şi a luat legătura cu apelantul care a declarat verbal faptul că vecinul său, pe fondul consumului de alcool l-a agresat fizic strângându-l de gât şi rupându-i articolele vestimentare.

În ambele cazuri, jandarmii au procedat la stabilirea identităţii persoanelor reclamate și au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Loviri sau alte violențe”, cazurile fiind preluate de IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*