După ce și-a „răpit“ fiica de la domiciliul concubinei din Stejaru, un bărbat a fost reținut de polițiști

Tânăr de 20 de ani, fără permis de conducere, prins, în stare de ebrietate, la volanul unui autoturism furat. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Stejaru au fost sesizați în cursul zilei de 18 februarie de către o femeie din comuna Stejaru, județul Tulcea, despre faptul că, fostul său concubin i-ar fi luat fiica minoră și ar fi plecat cu aceasta, la domiciliul său din orașul Năvodari, județul Constanța.

Imediat după producerea faptei, în cadrul unei acțiuni comune, polițiștii tulceni împreună cu cei din cadrul Poliției Oraș Năvodari au identificat un bărbat de 38 de ani, din Năvodari, care în urma unui conflict spontan, ar fi luat minora de la domiciliul mamei, fără încuviințarea acesteia.

Minora a fost găsită la domiciliul bărbatului și predată mamei, fără să fi fost victima vreunei infracțiuni.

La data de 18 februarie, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de 19 februarie, să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*