DSP Tulcea caută voluntari pentru echipele de vaccinare împotriva SARS-CoV-2

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile vor fi vaccinate în etapa a II-a.

La mijlocul lunii ianuarie se va demara la nivelul județului Tulcea acțiunea de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 a persoanelor cu vârsta peste 65 de ani și a persoanelor cu boli cronice, iar Direcția de Sănătate Publică Județeană caută voluntari pentru echipele de vaccinare.

Solicitarea se adresează întregului personal medico-sanitar din județul Tulcea – medici, asistenți medicali, registratori medicali.

„Persoanele medico-sanitare care doresc să participe ca voluntari la acțiunea de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 vor trimite pe adresa de e-mail secretariat@dspjtulcea.ro o solicitare scrisă și datele de contact (număr de telefon, adresă de e-mail)”, transmite DSP Tulcea, care mulțumește tuturor pentru „ajutor, sprijin și colaborare”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*