Drumurile din județul Tulcea rămân închise. 11 persoane sunt înzăpezite

Drumuri închise. FOTO ISU Tulcea

Drumurile din județul Tulcea rămân închise, iar 11 persoane sunt înzăpezite.

Pentru evitarea unor noi situații de urgență, hotărârile nr. 21 și 22 din 26.11.2023 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență prin care a fost luată decizia de a se închide circulația publică pe toate drumurile naționale județene din județul Tulcea rămân închise până când utilajele de deszăpezire care intervin vor reuși să le deblocheze.

În jurul orei 05:30 pe DN 22,Babadag – Constanța, salvatorii Stației de Pompieri Babadag au fost solicitați să intervină în zona intersecției 2 Cantoane pentru deblocarea a două autoturisme în care se află 4 persoane. Acestea au rămas blocate în zăpadă, sectorul de drum nefiind încă deszăpezit. În timp operativ acestea au fost ajutate și au fost întoarse în orașul Babadag.

ISU Tulcea a informat despre situația de la ora 07.00. Aceasta se prezintă astfel:

– auto blocate – 7

– persoane ce necesită asistență – 11

– persoane salvate de structurile MAI și Autoritățile Publice Locale – 88

– Localități afectate de lipsa energiei electrice – 53

– Persoane afectate de lipsa energiei electrice – 47119

Din cele 7 autoturisme blocate 3 sunt în zona Luncavița – Văcăreni și una în zona Babadag. În aceste autoturisme se află 9 persoane. În zona localității Iazurile se intervine pentru deblocarea a 3 autoturisme în care se află doua persoane, în al treilea auto nu sunt informații că ar fi persoane blocate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*