Drumuri închise în Tulcea din cauza viscolului

zapada, viscol, drumuri, inchise, ninsoare
Drumuri închise. FOTO cu rol ilustrativ

Din cauza viscolului, a zăpezii depuse pe carosabil și a gradului redus de vizibilitate mai multe sectoare de drum din județul Tulcea au fost închise circulației.

Este vorba de:

DN 22A – Ciucurova Topolog – limită cu județul Constanța

DN 22D – Horia – Popasul Cerbului

DN 22D – Ciucurova – 2 Cantoane.

DN 22  – Baia – limită cu județul Constanța

DN 22D – Măcin – Cerna – Horia

DJ 222 – Tulcea – Agighiol

Pe sectoarele de drum se intervine cu utilaje însă din cauza viscolului vizibilitatea în acea zonă este zero.

Până la ora 10:00 județul Tulcea se află sub o atenționare cod roșu de vânt. Se vor înregistra intensificări ale vântului care vor depăși 100 de km/h.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*