Drumul spre Grindu, modernizat de Consiliul Județean Tulcea

Drumul spre Grindu. FOTO CJ Tulcea

Drumul spre Grindu va fi modernizat de Consiliul Județean Tulcea. Este vorba despre proiectul „Modernizare infrastructură de transport regional pe traseul DN 22 E – Grindu“.

Conform reprezentanților Consiliului Județean Tulcea, la finalul lunii aprilie 2024 a fost emisă autorizația de construire pentru această investiție.

Documentația tehnico-economică prevede modernizarea DJ 222 M, care, la momentul de față, are, pe o lungime de 7,2 kilometri (70%), un sistem rutier închis cu piatră spartă, fiind un tronson de drum nemodernizat.

Astfel, în proiectul propus de Consiliul Județean Tulcea este prevăzută realizarea unui sistem rutier nou, corespunzător cu normele în vigoare, în vederea îmbunătățirii condițiilor de circulație.

Lungimea totală a drumul modernizat este de 10 kilometri, suprafața carosabilă este de aproape 70.000 mp, iar investiția urmează să fie gata în 24 de luni.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*