Drapelul de Luptă al IJJ Tulcea, decorat cu Ordinul „Bărbăție și Credință”, în grad de Cavaler, pentru militari

Drapelul de Luptă al IJJ Tulcea, decorat cu Ordinul „Bărbăție și Credință”, în grad de Cavaler, pentru militari

Drapelul de luptă al Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea a fost decorat prin Decret prezidențial de Președintele României, în cadrul unui eveniment organizat luni, 4 aprilie, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cu ocazia aniversării a 172 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 1 aprilie, decretele de decorare a unor drapele de luptă, iar luni, 4 aprilie, în prezența ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, a avut loc ceremonia militară de decorare a opt Drapele de Luptă, ale unor unități din Jandarmeria Română.

„Ordinul Bărbăție și Credință” în grad de Cavaler, conferit prin Decret prezidențial de către președintele Klaus Iohannis, reprezintă un semn de apreciere pentru rolul important pe care Jandarmeria Română îl are în domeniul ordinii publice, pentru apărarea drepturilor fundamentale ale cetățenilor, a democrației și statului de drept”, au precizat reprezentanții IJJ Tulcea.

Evenimentul s-a încheiat cu defilarea subunităților.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*