Dragoș Simion este candidatul PSD pentru Primăria municipiului Tulcea

Dragoș Simion. FOTO Facebook Dragoș Simion

Dragoș Simion este candidatul PSD pentru Primăria municipiului Tulcea. Anunțul a venit din partea președintelui organizației județene a PSD Tulcea, Horia Teodorescu.

“Am fost în mai multe ședințe ale Biroului Organizației Municipale PSD Tulcea, unde s-a analizat viitoarea candidatură pentru funcția de primar al municipiului Tulcea la alegerile din septembrie. Vreau să vă anunț că în urma discuțiilor s-a desprins ca viitor candidat al PSD la Primăria municipiului Tulcea în perioada domnului Dragoș Simion. Vreau să vă spun că nu doar Dragoș Simion va face parte din acest vâr de lance, venim cu propunerea unui tandem în această bătălie: Dragoș Simion – Andaluzia Luca, cu Simion candidatul la funcția de primar”, a spus Horia Teodorescu.

El a explicat că prin desemnarea lui Dragoș Simion cresc șansele ca PSD să câștige alegerile pentru Primăria Tulcea.

“M-a bucurat faptul că toți din Biroul Organizației municipale și în mod special Andaluzia Luca a înțeles că trebuie să optimizăm așa cum credem noi mai bine șansele pentru a câștiga alegerile din septembrie la Primăria municipiului Tulcea. Asta dă dovadă de maturitate, maturitate politică, maturitate umană, chiar dacă cei doi stăteau în poziții sensibil apropiate, oricare dintre ei putea să fie candidat, dar Anda a spus că putem optimiza, maximiza aceste șanse. Eu stau în această bătălie lângă Dragoș Simion, alături de voi toți”, a afirmat liderul PSD Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*