Dragoș Simion, candidatul PSD la Primăria Tulcea, propunere amenajarea de noi spații verzi în toate cartierele municipiului

Dragoș Simion. FOTO Adrian Boioglu

Dragoș Simion, candidatul PSD la Primăria Tulcea, vine cu propuneri de amenajare a noi spații verzi în toate cartierele municipiului.

Una dintre principalele teme de campanie ale candidatului  PSD la primăria Municipiului Tulcea este colectarea deşeurilor şi amenajarea zonelor verzi din oraş.

Dragoş Simion, după ce va deveni primar, îşi asumă obiective îndrazneţe pentru a înfrumuseţa oraşul şi pentru a-i conştientiza pe tulceni despre importanţa protejării mediului înconjurător.

În programul de guvernare locală, Dragoş Simion, împreună cu echipa de consilieri municipali, îşi propun să realizeze următoarele:

  • Amenajarea, în toate cartierele Municipiului Tulcea, de noi spaţii verzi, care acum sunt lăsate la voia întâmplării.
  • Schimbările climatice obligă la reamenajarea spaţiilor verzi cu plante adaptate climatic şi, cel mai important, să se monteze sisteme de irigaţii automate! De ce? Numai aşa se va reuşi menţinerea vegetaţiei mereu verde şi eliminarea prafului care a pus stapânire pe oraş
  • Puncte de colectare a deşeurilor

Cartierele tulcene, mai ales zonele de blocuri, vor fi incluse în programe de reabilitate etapizată şi vor beneficia de:

  • Puncte de colectare deşeuri moderne subterane şi supraterane, astfel încât tulcenii să nu mai fie nevoiţi să suporte mirosurile urâte, sau imaginile dezolante de astăzi
  • Extinderea şi modernizarea sistemului de iluminat public, dar şi monitorizare video pentru creşterea nivelului siguranţei, dar şi pentru protejarea investiţiilor
  • Oferirea de programe de educație ecologică pentru tineri şi nu numai
  • Sprijinirea inițiativelor locale de reciclare
  • Dezvoltarea infrastructurii verzi a oraşului

Acestea sunt doar câteva soluţii pentru colectarea deşeurilor şi amenajarea zonelor verzi din oraş pe care Echipa PSD le propune locuitorilor Municipiului Tulcea.

Mai multe detalii despre toate propunerile şi soluţiile candidatului Dragoş Simion şi ale echipei sale puteţi găsi în Programul de Guvernare locală, care a fost prezentat alegătorilor odată cu lansarea campaniei electorale pentru alegerile din data de 9 iunie 2024.

– Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Tulcea
– Executat de SC CityVision Media SRL – portal: www.tlnews.ro
– CUI mandatar financiar coordonator: 21240002

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*