Două transporturi ilegale de material lemnos au fost „interceptate“ de către polițiștii tulceni

Lemn de foc din Ocolul Silvic. FOTO Cătălin SCHIPOR

Doi infractori s-au ales cu amenzi și au rămas fără cei 1,5 și respectiv 0,32 metri cubi de lemn pe care îl transportau fără a avea acte, după ce au dat nas în nas cu polițiștii care desfășurau o activitate pe linia descoperirii și combaterii delictelor silvice, pe raza județului Tulcea.

Reprezentanții IPJ Tulcea au transmis că în data de 6 februarie, polițiștii Secției 2 poliție Rurală Măcin au depistat, pe raza comunei Hamcearca, un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din oraș Măcin, în timp ce transporta cu o autoutilitară, cantitatea de 1,5 mc. de material lemnos, fără a poseda documente de proveniență.

De asemenea, pe 8 februarie, polițiștii Postului de Poliție Greci au depistat, pe raza localității Greci, județul Tulcea, un tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Greci, în timp ce transporta cu un atelaj hipo, cantitatea de 0.32 mc. de material lemnos, fără a avea documente legale de proveniență.

Bărbații în cauză au fost sancționați contravențional, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*