Două tinere conducătoare auto au provocat un accident rutier în localitatea Mineri

O persoană a fost rănită în urma coliziunii dintre autoturisme. FOTO IPJ Tulcea

Neatenția în trafic și nerespectarea distanței minime între autovehicule a dus la producerea unui accident rutier rutier soldat cu rănirea unei conducătoare auto.

În seara zilei de 15 februarie, o tânără în vârstă de 19 ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe raza localității Mineri, județul Tulcea, a redus viteza pentru a efectua viraj dreapta, moment în care a fost lovită în spate de auto condus de o femeie în varsta de 26 ani, tot din Tulcea. Aceasta a fost luată prin surprindere și pentru că nu a păstrat distanța corespunzătoare față de autoturismul din fața sa nu a mai putut evita coliziunea.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătoarei de 19 ani, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii conducători auto detineau permis de conducere. Cercetarile continuă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*