Două persoane, rănite ușor într-un accident rutier produs pe DN 22, între un autoturism și o motocicletă

Accident rutier produs pe DN 22, între un autoturism și o motocicletă. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Secției de Pompieri Măcin au fost solicitați să intervină duminică, 1 august, pentru acordarea primului ajutor și asigurarea măsurilor PSI în urma unui accident rutier produs pe DN 22 între localitățile Smârdan și Măcin. În accident au fost implicate un autoturism și o motocicletă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat două echipaje de salvatori cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, precum și un echipaj SAJ.

„În urma evenimentului, au rezultat două victime, aflate pe motocicletă, conștiente și cooperante. Un bărbat, în vârstă de 39 de ani, și o femeie, în vârstă de 40 ani, au primit îngrijiri medicale la fața locului. Ulterior, cei doi au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare de către echipajele medicale”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Pompierii au mai asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și degajarea carosabilului de elementele de caroserie.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*