Două persoane rănite în apropiere de Izvoarele, în urma unui accident rutier

Două persoane au ajuns la spital în urma accidentului. FOTO IPJ Constanța

Două persoane au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a derapat și a ieșit în afara părții carosabile, lovindu-se de un copac. 

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, în dimineața zilei de 3 ianuarie, o femeie de 41 ani din Tulcea, în timp ce conducea un auto în afara localității Izvoarele, județul Tulcea, pe DN 22F, într-o curbă, nu a adaptat viteza la condițiile de drum –  carosabil acoperit cu polei. Conducătoarea auto a pierdut controlul direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un copac.

În urma accidentul a rezultat rănirea conducătoarei auto și a unui pasager în vârstă de 21 de ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*