Două persoane au fost rănite într-un accident rutier produs în Babadag

Accident rutier la Babadag. FOTO IPJ Tulcea

Două persoane au fost rănite joi, într-un accident rutier petrecut în Babadag și în care au fost implicate două autovehicule.

La data de 25 februarie, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în orașul Babadag, la intersecția străzilor Republicii cu 1 Decembrie 1918, între un auto condus de un bărbat de 52 de ani din județul Botoșani și un auto condus de un bărbat de 67 de ani din Babadag, județul Tulcea.

În urma accidentului, a rezultat rănirea bărbatului de 67 de ani și a unui pasager din același auto.

Ambii conducători posedau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*