Două persoane au fost rănite într-un accident în județul Tulcea. Mașina în care erau s-a răsturnat

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier. FOTO IPJ Tulcea

Două persoane au fost rănite joi dimineața, în urma unui accident petrecut în județul Tulcea, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat.

Un bărbat de 46 ani din localitatea tulceană Văcăreni conducea un autoturism pe DN22E, în apropierea localității I.C.Bratianu. El nu a adaptat viteza de deplasare la carosabilul alunecos, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma producerii accidentului au fost răniți conducătorul auto și un pasager de 59 de ani. Șoferul avea permis de conducere și nu se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*