Două persoane au fost rănite într-un accident în apropiere de municipiul Tulcea

În urma accidentului, două persoane au fost rănite. FOTO IPJ Tulcea

Pentru că nu a adaptat viteza la condițiile din trafic, un bărbat a pierdut controlul mașinii pe care o conducea, două persoane nevinovate au ajuns la spital.

În după amiaza zilei de 3 august, un bărbat în vârstă de 48 de ani din Craiova, în timp ce conducea un autoturism in afara municipiului Tulcea, într-o curbă, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat în vârstă de 62 de ani din Constanța.

În urma accidentului a rezultat rănirea a doi pasageri din primul autoturism.

În cauză, s-a întocmit dosar penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*