Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs între localitățile Nifon și Luncavița

Cele două persoane aflate pe triciclu au fost rănite. FOTO IPJ Tulcea

Accidentul a avut loc din cauza neatenției conducătoarei auto, o femeie de 40 de ani din localitatea Cumpăna, județul Constanța. 

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, în după-amiaza zilei de 10 august, o femeie, în vârstă de 40 de ani, din comuna Cumpăna, județul Constanta, conducea un triciclu pe DJ 222A, iar între localitățile Nifon și Luncavița, într-o curbă deosebit de periculoasă, nu a adaptat viteza la condițiile de drum. A pierdut controlul asupra direcției de mers, triciclul intrând cu una din roți în șanț.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătoarei auto și a pasagerului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*