Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs între localitățile Horia și Mircea Vodă

Două persoane au fost rănite în urma accidentului. FOTO IPJ Tulcea

Un accident rutier s-a produs în dimineața de 29 decembrie, pe DN 22D, două persoane fiind rănite și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Evenimentul rutier a fost înregistrat în jurul orei 9.00, iar din primele verificări ale polițiștilor, a rezultat faptul că, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitatea Mahmudia, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22D, din direcția localității Horia spre localitatea Mircea Vodă, a pierdut controlul asupra direcției de mers. A părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un canal de colectare a apelor pluviale.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager din auto, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*