Două persoane au fost rănite în accidente rutiere petrecute în Tulcea

Accident în județul Tulcea. FOTO ISU Tulcea

Două persoane au fost rănite pe data de 12 septembrie în două accidente rutier petrecute în județul Tulcea.

Primul accident a avut loc pe DJ 229. Un bărbat de 29 de ani, din localitatea Agighiol, în timp ce conducea un auto pe DJ 229 ( Zebil-Sarichioi) a pierdut controlul asupra direcției, auto a părăsit partea carosabila și s-a răsturnat pe câmp. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care poseda permis de conducere, dar se afla sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentratie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Al doilea eveniment rutier s-a petrecut pe DJ 222G

Un bărbat de 25 de ani, din județul Constanta, în timp ce conducea un auto pe DJ 222G ( pe raza localității Fagarasul Nou) nu a adaptat viteza condițiilor de drum (curbă deosebit de periculoasă la stânga) , a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabila și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat rănirea unui pasager din auto.

Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetarile continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*