Două persoane au ajuns la Spitalul Județean Tulcea în urma unui accident rutier produs în Mihail Kogălniceanu

Ambulanță în Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Doi bărbați au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce mașina în care se aflau a fost scăpată de sub control și s-a izbit de gardul unui imobil. Accidentul s-a produs pe raza localității Mihail Kogălniceanu. 

Accidentul a avut loc în seara zilei de 20 aprilie când, potrivit reprezentanților IPJ Tulcea,  un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Năvodari, județul Constanta, în timp ce conducea un auto pe DN22 – E87, pe raza localității Mihail Kogălniceanu, a pierdut controlul asupra direcției de mers, auto a părăsit partea carosabila, oprindu-se în gardul unui imobil.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto si a unui bărbat de 31 de ani, din județul Constanta, pasager în auto. Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cercetarile continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*