Două persoane au ajuns la spital, rănite de un șofer ce a pierdut controlul asupra volanului

Două persoane au ajuns la spital joi, 29 decembrie, în urma unui accident rutier petrecut în comuna I.C Brătianu. Cele două victime au fost rănite, în timp ce se aflau pe marginea drumului, de un șofer ce a pierdut controlul asupra volanului.

Potrivit IPJ Tulcea, din primele verificări efectuate s-a stabilit că un tânăr în vârstă de 18 ani, din Măcin, în timp ce conducea un autoturism pe strada principală din comuna I.C Brătianu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi acroșat doi pietoni, o femeie de 48 de ani și un tânăr de 31 de ani, aflați pe acostamentul din fața unui magazin.

În urma accidentului, cele două victime, au fost preluate de către un elicopter SMURD și o ambulanță pentru a fi transportate la Spitalul de Urgență Galați pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto deține permis de conducerea valabil și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*