Două peroane rănite, într-un carambol rutier petrecut între localitățile Văcăreni și Luncavița

Două peroane rănite, într-un carambol rutier petrecut pe DN 22. FOTO IPJ Tulcea

Două peroane au fost rănite, marți, într-un accident rutier petrecut între localitățile Văcăreni și Luncavița, coliziune în care au fost implicate trei vehicule.

Potrivit polițiștilor tulceni, un bărbat de 37 de ani, din comuna Smârdan, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 22 între localitățile Văcăreni și Luncavița, a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară condusă în același sens de mers de către un bărbat de 33 de ani, din comuna Smârdan. În urma impactului, cea din urmă autoutilitară a fost proiectată într-un autocamion condus în același sens de către un bărbat de 37 de ani, din județul Ilfov.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului de 37 de ani din comuna Smârdan și a unui pasager din același autoturism.

Toți conducătorii posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările polițiștilor continuă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*