Două ordine de protecție provizorii, pentru victime ale violenței domestice au fost emise de polițiștii tulceni

Polițiștii tulceni. FOTO Cătălin Schipor

Două femei din județul Tulcea au apelat la ajutorul polițiștilor pentru a scăpa de furia concubinilor. Bărbații s-au ales cu interdicția de a se mai apropia de ele, în baza unor ordine de protecție provizorii.

În cursul zilei de 7 septembrie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Hamcearca au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 27 de ani, din comuna Hamcearca, județul Tulcea, despre producerea unui scandal la domiciliul său.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, concubinul femeii în cauză, care ar fi agresat-o fizic.

Polițiștii tulceni au emis ordin de protecție provizoriu conform procedurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

A doua zi, pe 8 septembrie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Stejaru au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 41 de ani, din  județul Tulcea, despre producerea unui scandal la domiciliul său.

Sosiți la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, concubinul femeii în cauză, care ar fi agresat-o fizic.

Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu conform procedurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*