Două incendii de vegetație uscată simultane pe raza municipiului Tulcea

Incendiu de vegetație uscată. FOTO ISU Delta

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină în după amiaza de 18 iunie, simultan, pe raza municipiului Tulcea.

Este vorba de un incendiu de vegetație uscată și mărăciniș, ce se manifestă pe o suprafață de aproximativ 10 hectare la ieșirea din municipiul Tulcea. Aici a fost trimisă pentru intervenție o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă și 10 subofițeri. Cel de al doilea incendiu a fost semnalizat în zona lacului Ciuperca, unde ardea o suprafață de aproximativ un hectar de vegetație uscată. Aici s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și 5 subofițer

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*